Betaal alleen voor Resultaat!

Voorwaarden voor Werkgevers

PWMATCH staat voor vernieuwing, ook qua voorwaarden. Registratie is voor werkgevers volledig GRATIS. U kunt onbeperkt GRATIS vacatures aanmaken. Uw vacature profielen worden vergeleken met de duizenden bij ons gevalideerde werkzoekenden.

 

NO CURE NO PAY

RESULTAAT TELT

PWMATCH werkt! Geen kostbare en tijdrovende zoektocht naar kandidaten. Jouw vacature wordt gematcht met duizenden gevalideerde profielen. Het uiteindelijke resultaat is de nieuwe collega die past in uw organisatie. Werkgevers betalen alleen voor resultaten.

DEFINITIEVE MATCHES

€ 50

U ontvangt alle positieve matches, ongeacht de aantallen volledig GRATIS. Zijn er positieve matches tussen werkzoekenden en de vacature op basis van ons systeem dan is dat voor ons nog niet voldoende. Hier komt de menslijke factor aan het woord. Voordat u met een kandidaat in gesprek gaat, maken wij het bedrijf en de inhoud van de vacature kenbaar aan de werkzoekende. Als de werkzoekende ook enthousiast is maken we de definitieve match en ontvangt u de NAW-gegevens samen met het volledige profiel van de kandidaat. Zo is de kans op succes nog groter.
De definitieve match kost slechts € 50 per kandidaat

GESPREKKEN

GRATIS

De gesprekken met de definitief gematchte kandidaten wordt een keuze uit de beste matches. Het hele voorwerk is al uit handen genomen.U bent zeker dat de definitief gematchte kandidaten waarde gaan toevoegen aan uw bedrijf. Gratis!

 

IN DIENST

€ 995

Neemt u een van de definitieve gematchte werkzoekenden in dienst, dan betaalt u ongeacht het salaris een vaste succes fee. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken. U weet exact wat het werven en selecteren van een nieuwe medewerker kost! Fixed fee in dienst € 995.

MAATWERK GROOT AANTAL VACATURES

Voor organisaties die continue een groot aantal vacatures moeten invullen biedt PWMATCH maatwerkoplossingen. Met onze technologie en brede marktkennis komen wij tot verrassende resultaten. Meer weten of maatwerkoplossingen voor het invullen van grotere aantallen vacatures? Neem contact met ons op >>

MAATWERK MOEILIJK INVULBARE VACATURES

Bijvoorbeeld in het onderwijs is er sprake van grote lerarentekorten en dat tekort zal de komende tijd veel meer toenemen mede als gevolg van de vergrijzing. Lerarenopleidingen hebben een grote uitdaging, maar extra mensen opleiden is niet de oplossing.

PW Match heeft veel kennis van het onderwijs. Wij bieden schoolbesturen de mogelijkheid om gezamenlijk een traject van zij-instromers op te zetten. Mensen die ervaring hebben en zich willen inzetten in het onderwijs. Wij staan voor een integrale aanpak waarbij we samen met de beroepsgroep werken aan de vermindering van het lerarentekort.

Een vergelijkbare aanpak hebben we ook voor andere sectoren die te maken hebben met tekorten zoals o.a. de zorg, kinderopvang en jeugdzorg,  Meer weten? Neem contact met ons op >>

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contactformulier

 

PWMATCH

 Eindhoven - Rotterdam

 T

+31 413 289 186   

 E

Mail ons

KvK 70571457 Privacy  AVG / GDPR