Learning & Development

Wat is het PWMATCH L&D Programma

PWMATCH staat voor duurzame groei; duurzame groei van individuen, teams, afdelingen, vestigingen, bedrijven en organisaties. 

Met onze economische L&D programma's kunnen wij uw nieuwe medewerker ondersteunen bij zijn verdere ontwikkeling binnen uw organisatie. Het belang van een leven lang leren en een duurzame workforce wordt steeds meer benadrukt. Maar een tevreden medewerker die zich verbonden voelt met de organisatie is nog belangrijker. 

PWMATCH heeft online oplossingen die organisatie-breed ingezet worden. Voor een 10-tal branches hebben we branche specifieke oplossingen. Uniek is onze revolutionaire corporate MBA opleiding voor een fractie van de kosten van een traditionele MBA opleiding en toegankelijk voor al uw managers.

Ook op het gebied van L&D wil PWMatch graag het gesprek met u aangaan. 

Oplossingen voor duurzame groei!

SMART ONLINE OPLOSSINGEN

 Met slimme economische online oplossingen ondersteunt PWMATCH individuen, teams, afdelingen, vestigingen, bedrijven, organisaties en sectoren bij duurzame groei. 

Informeer naar de mogelijkheden >>

ASSESSMENTS

Het online PWMATCH Human Potential Assessment is een uitgebreid gevalideerd assessment dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, drijfveren en potentie, maar ook de barrières en aandachtspunten worden zichtbaar. 

Voor het organisatie breed gebruik van onze online testomgeving heeft PWMatch economische samenwerkingsmodellen waarmee het mogelijk wordt om periodiek al uw personeel te testen.

LEARNING

PWMATCH Academy heeft een uitgebreid programma actuele professionele trainingen; zowel individuele programma's als groepstrainingen. 

Voor organisaties die zelf een online learning en development programma willen opzetten heeft PWMatch een groot aanbod.

BRANCHE SPECIFIEKE TRAININGEN

Branche-specifiek Leren

  • Vakkennis voor 10 branches
  • Ontwikkeld met experts uit de praktijk
  • Geaccrediteerde kwaliteit

Met onze branche-specifieke programma's reduceren we kosten en zorgen wij ervoor dat uw medewerkers bijblijven.

Vergroot de professionaliteit van uw medewerkers en profiteer van de voordelen voor de gehele organisatie.

Voortgezet onderwijs

Docenten kostenefficiënt en in korte tijd opleiden? Onze online trainingen helpen leerkrachten om hun skills te verbeteren en het beste uit hun leerlingen te halen.

Hoger onderwijs

Weten wat er speelt en altijd up-to-date zijn? Met onze online trainingen blijven docenten bij en kunnen zij het beste uit zichzelf én hun leerlingen halen.

Jeugdzorg

Ervoor zorgen dat jeugdzorg werkers beschikken over de juiste kennis? Houdt hun skills up-to-date met onze trainingen speciaal voor de jeugdzorg.

Provincie

Kosten besparen en medewerkers binnen de provincie op een effectieve manier opleiden? Deze trainingen helpen medewerkers in het vergaren van essentiële kennis.

Gemeente

Veel gemeentemedewerkers hebben tegenwoordig moeite om hun kennis up-to-date te houden. Deze trainingen helpen hen bij het opdoen van de benodigde kennis.

Zorg

Veel medewerkers in de zorg hebben weinig tijd.Onze trainingen geven de handvatten om de dagelijkse werkzaamheden efficient en juist uit te voeren.

Retail

Verkopen is een vak apart. Daarom bieden wij interactieve trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de verkoopskills van retailmedewerkers.

Primair onderwijs

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van medewerkers in de kinderopvang. Met deze online trainingen blijven zij bij en hebben ze de nodige kennis binnen bereik.

Kinderopvang

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van medewerkers in de kinderopvang. Met deze online trainingen blijven zij bij en hebben ze de nodige kennis binnen bereik.

Logistiek

Niet iedereen vindt het leuk om te leren. Daarom zijn onze online trainingeninteractief en bondig. Zo kunnen medewerkers hun skills makkelijk en snel verbeteren.

UNIEK CORPORATE MBA PROGRAMMA

Wij zijn van mening dat professionele ontwikkeling voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet zijn. Specifiek voor managers hebben we een uniek online corporate MBA-programma ontwikkeld, waarmee al uw medewerkers een professionele corporate MBA-programma kunnen volgen zonder dat u steeds opnieuw hoeft te investeren. En daar plukt uw organisatie de vruchten van.

Bespaar geld

U betaalt een vast bedrag afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten voor de cMBA zijn een fractie van de kosten voor de traditionele MBA. Het programma van de cMBA bestaat uit dezelfde 8 modules.

Creëer gelijke kansen

Het cMBA-programma is toegankelijk voor alle medewerkers uit uw organisatie. Niet alleen managers, maar alle ambitieuze medewerkers. Gelijke kansen voor iedereen. PWMatch kan adviseren over de teamsamenstelling.

Stimuleer samenwerking

In het programma leren de deelnemers effectief samen te werken, waardoor ze tegelijkertijd hun 21st century skills, zoals kritisch denken en probleemoplossend vermogen, ontwikkelen.

Direct resultaat

Het team van deelnemers aan het programma werkt onder begeleiding van een moderator / coach aan een reële opdracht voor het bedrijf. Het bedrijf profiteert van de groei en professionalisering van haar mensen, maar ook van de de directe resultaten van de opdracht.

DE CORPORATE MBA IS ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS

Deze Engelstalige cMBA is de meest complete opleiding voor managers, leidinggevenden en andere ambitieuze medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd met brede zakelijke kennis en strategisch denken. De opleiding bestaat uit 8 Engelstalige onderdelen die gebaseerd zijn op de laatste trends uit het bedrijfsleven.

Module1 - Introduction

Introduction

In dit blok leren je medewerkers de structuur van de cMBA en de gebruikte methoden kennen. Ook gaan ze aan de slag met de eerste persoonlijke ontwikkelmodule: de Time Management scan. De opdrachten voor dit onderdeel zijn gericht op het opbouwen van een sterke groep, zodat ze elkaar kunnen helpen om als team het beste uit de cursus te halen.

ACCREDITATIE VAN DE CMBA MET OPEN BADGES

Ons cMBA-opleidingsprogramma hanteert de meest moderne vorm van accreditatie: open badges. Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je medewerker heeft verworven. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn profiel.

Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contactformulier

 

PWMATCH

 Eindhoven - Rotterdam

 T

+31 413 289 186   

 E

Mail ons

KvK 70571457 Privacy  AVG / GDPR