De mensen achter PWMATCH

De kracht van een inclusieve organisatie

Twee ondernemers die maatschappelijk relevante vraagstukken oppakken zijn de drijvende kracht achter PWMATCH: Prekash Ramsingh en Winfried Meyers.

Naast de praktische voordelen en de besparing in tijd en kosten leidt het matchen op basis van objectieve data tot nog veel meer voordelen. 

Werkzoekenden worden op basis van hun kwaliteiten beoordeeld en zij vinden sneller een baan waar ze zich volledig kunnen ontplooien.

Werkgevers krijgen top kandidaten aangeboden die in het traditionele systeem mogelijk buiten de selectie waren gevallen. EN:

Iedereen heeft gelijke kansen! 

Initiatiefnemer
PREKASH RAMSINGH

Prekash Ramsingh is mede-eigenaar van The Ambition Company BV. Hij is een (internationaal) ondernemer die maatschappelijk betrokken is en graag verbindingen tot stand brengt. Al in de functie van directeur in het MBO stond maatschappelijke relevantie centraal in zijn acties. Hij heeft onder andere het initiatief genomen om samen met de branche het veiligheidsonderwijs in het MBO te reguleren. Hij heeft 13 jaar internationaal gewerkt en heeft in 2018 in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een concept ontwikkeld om technologie als basis te hanteren om werkzoekende 50- plussers aan een baan te helpen. Competenties en opgebouwde vaardigheden als vertrekpunt. Technologie aan de basis en het voorkomen van discriminatie in welke vorm dan ook. PW-Match is het resultaat. Hij gelooft in technologie maar wel met de menselijke maat. 

Humanpreneur
WINFRIED MEYERS

Winfried heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt. Zo heeft hij veel verschillende culturen leren kennen. Terug in Nederland is hijj ondernemer geworden die andere bedrijven adviseert bij de groei. Zijn eigen bedrijf is gegroeid naar 100fte. Winfried kwam ondanks het succes tot het inzicht dat je bedrijven pas echt helpt, als je ervoor zorgt dat de juiste nieuwe mensen door de voordeur naar binnen komen. En als de mensen die er werken zich volledig kunnen ontplooien en gelukkig zijn. De Humanpreneur was geboren; met assessments als de basis voor de selectie, ontwikkeling en het behouden van personeel. 

Economische, innovatieve online oplossingen vormen een belangrijk onderdeel van de Toekomst van Arbeid. Een toekomst waar plek is voor iedereen ongeacht geslacht, ,leeftijd, geloof of afkomst; een arbeidsmarkt waar we aandacht hebben voor ontwikkelcapaciteit, samenwerken en verbinden. 

UNESCO Duurzame Doelstellingen 2030

De Sustainable Development Goals zijn door alle lidstaten van de Verenigde Naties aangenomen om tegen 2030 ongelijkheid te verminderen. De Sustainable Development Goals zijn een oproep tot actie voor een wereld waar niemand achterblijft.

Educatie is een belangrijk onderdeel om ongelijkheid te verminderen. Met GetSkilledSuriname.com en GetSkilledEthiopia.com willen Prekash en Winfried een bijdrage leveren door online professionele educatie beschikbaar en bereikbaar te maken voor iedereen.

The Experience Award®

Een van de initiatieven van de mensen achter PWMATCH is The Experience Award. Een initiatief om aandacht te vragen voor de waarde van de ervaren 50plussers voor de arbeidsmarkt. Dit jaarlijks terugkerende event wordt dit jaar georganiseerd in het Beatrix Theater in Utrecht. Meer info: TheExperienceAward.nl.

Vragen? Neem contact met ons op.

Contactformulier

 

PWMATCH

 Eindhoven - Rotterdam

 T

+31 413 289 186   

 E

Mail ons

KvK 70571457 Privacy  AVG / GDPR