HELPCENTRUM WERKZOEKENDEN

PRIVACY

Wanneer je ons platform gebruikt, vertrouw je ons jouw gegevens toe. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is. PWMatch neemt die verantwoordelijk heel serieus. Wij werken continue aan de veiligheid van jouw gegevens.

GELIJKE KANSEN?

Jouw werkzoekendeprofiel wordt gematcht op basis van objectieve criteria. Leeftijd, afkomst, geslacht etc. spelen geen rol. Ook hoef je zelf geen vacatures te zoeken. Is er een match dan wordt je ge├»nformeerd en kan je zelf kiezen of je verder wilt met deze vacature. 

DEFINITIEVE MATCH

Een match is definitief zodra jij en het bedrijf beide instemmen. In fase van de intakegesprekken ben je al bij de laatste die in aanmerking komen voor de nieuwe baan. Jij voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden.

GRATIS?

Voor werkzoekenden is PWMATCH matching helemaal gratis. Er zijn geen verborgen kosten. Wil je jouw kansen vergroten dan bestaat de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde tarieven een opleidingstraject te volgen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen & Antwoorden

Zijn mijn kansen groter?

JA! PWMatch staat voor objectieve selectie en als je geselecteerd wordt, dan voldoe je in principe aan de functie- eisen. In eerste instantie wordt alleen je profiel kenbaar gemaakt aan de werkgever zonder vermelding van je persoonlijke gegevens zoals naam, leeftijd etc. PWMATCH biedt tegen een gereduceerd tarief trainingen aan als voorbereiding op je gesprek.

Gebruik het formulier

Wij nemen contact met je op

Contactformulier

 

PWMATCH

 T +31 413 289 186   
 E Mail ons
KvK 70571457 Privacy  AVG / GDPR